Noutați Ce părere ai despre K1600B și K1600 Grand America?

administrator

Administrator
Membru personal
Înscris
16 Iun 2017
Mesaje
223
Puncte
28
Locație
Spania și România
Am avut norocul să fiu invitat la prezentarea BMW K1600B (B de la Bagger, așa cum trebuie să știi deja) și trebuie să spun că m-a surprins. Pentru un tip "Trail" ca mine, acest concept este antiteza a tot ceea ce inseamna "distractie" vorbind de mers pe motor, dar trebuie să spun ca am greșit total.

Dacă ar fi trebuit să creez un slogan pentru acest model, ar fi "Relaxed Touring", dar trebuie să te avertizez, în acest caz relaxat nu înseamnă plictisitor! Motorul dă dependență iar poziția de ride te invită să te bucuri de traseu. Așadar, ce părere ai despre Bagger?

5.jpg 4.jpg 3.jpg 1.jpg 2.jpg
 

Manu

New Member
Înscris
5 Sep 2019
Mesaje
1
Puncte
1
Locație
Ploiești
Bună ziua,
Am aplicat pentru un leasing la un Grand American 2019 echipare full , (și sunt sigur că se va aproba) există foarte multe persoane care încearcă să mă convingă că nu este o alegere bună (Eu sunt proprietar de Goldwing).... ca ar fi limitat la 160km/h.....ca al lui Cabral sa stricat după 17.000 km.....ca reviziile nu sunt bine făcute la noi.... este cineva în măsura sa ma ajute cu informații concrete.
Mulțumesc anticipat și frumos pentru raspuns!
 

administrator

Administrator
Membru personal
Înscris
16 Iun 2017
Mesaje
223
Puncte
28
Locație
Spania și România
Nu mi-aș face griji. Grand American este o motocicletă bună, iar limitarea de 160 km / h nu este o problemă. În primul rând din cauza limitelor de viteză actuale și, în al doilea rând, din cauza stării drumurilor românești. ;)
 
Sus