BMW c600 Sport

Înscris
25 Feb 2019
Mesaje
5
Puncte
1
Locație
Bucuresti
Salut,

Sunt de curand proprietarul unui c600 Sport si as vrea sa stiu daca mai sunt proprietari de c600 sport / c650 gt pentru un schimb de pareri/intrebari/networking.
De asemenea, are cineva manualul de service pentru c600 sport?

Multumesc,
Cristian
 

administrator

Administrator
Membru personal
Înscris
16 Iun 2017
Mesaje
208
Puncte
28
Locație
Spania și România
Bine ai venit pe forum!
Nu știu dacă mai este cineva care sa aibă un C600 Sport.
Ceea ce pot face este să încerc să îți găsesc manualul de utilizare al motocicletei tale. Te voi ține la curent.
 
Înscris
25 Feb 2019
Mesaje
5
Puncte
1
Locație
Bucuresti
Multumesc mult de ajutor, mentionez ca am reusit sa gasesc pe net documentatia scuterului, insa as vrea sa am si manualul de service pentru a putea face usoare operatiuni de servisare :)

Zi frumoasa.
 
Înscris
25 Feb 2019
Mesaje
5
Puncte
1
Locație
Bucuresti
Intampin acum o problema neplacuta, si anume: Motorul meu este adus din UK si ieri cand am fost la omologarea RAR am fost respins din cauza farului (faza scurta in special) care aparent este setat pentru piata de UK. Exista cineva care poate modifica oglinzile care reflecta lumina din far pentru a o adapta sensului nostru de mers? Sau exista vreo alta solutie? Problema este ca un far nou de la BMW costa appx 700 euro fara manopera si poate reusesc totusi prin alta metoda.

In manualul scuterului scrie ceva ce ma face sa cred ca nu trebuie sa adaptez lumina in nicio directie anume, ca este deja setata: ''Adjusting headlight forRHD/LHD traffic. This vehicle's headlight features a symmetrical low beam. No special adjustments or procedures are required prior to operating the vehicle in a country where traffic travels on the side of the road opposite to that of your home country (left-hand drive to right-hand drive or viceversa). ''

Multumesc anticipat.
 
Sus